luni, 9 ianuarie 2012


Cursul nr.2 de Hrana Vie (fara foc), Rm Valcea 29.01.2012, ora 13
Bucate alese pentru Revelionul Intarziatilor

Partener http://www.eujuicers.ro
Dupa nenumaratele mese indestulatoare servite in aceste zile de sarbatori crestine, imperios se simte nevoia trupeasca si sufleteasca pentru ceva „usor”, asa ca la fix pica hrana vie, plina de enzime, vitamine, fibre si minerale.
Din cuprinsul cursuui:
-Beneficiile unei alimentatii bazate pe Hrana Vie;
-Notiuni introductive despre combinarea alimentelor si nu numai;
-Prepararea practica a mancarii fara foc;
-Recomandari pentru micul dejun, pranz si cina;
-Degustarea,  parerile degustatorilor, schimbul informationale, etc.

Din meniu:
-Limonada cu ghimbir si lamie
-Nectar steaua divina din lapte de orez integral & nuca, cu banane si carob
-Mic dejun cu avocado
-Supa crema cu telina
-Salata cu seminte incoltite
-Chiftele „prajite” cu boia dulce
-Painici cu hrisca si pateu cu ceapa rosie
-Sarmalute-n foi de varza
-Tort de ciocolata cu portocale
-Bomboane cu ciocolata

Meniul poate varia in functie de inspirati, cum tot timpul sunt in cautarea combinatiilor „perfecte” poate aparea ceva nou sau disparea ceva din lista data.

De data aceasta sper sa am timp, pentru a prepara cateva sortimente de dulciuri care  pot fi cumparate la plecare.
Locatia
Blocul Vepex (cu Raiffaisen Bank la parter), et 2, Bd. N. Balcescu colt cu Univ. Ctin Brancoveanu, la intrarea in Dovali
Pretul
50 lei daca aduci inca un prieten  pretul va fi
40 de lei /persoana

Confirma participarea 0762650782  murgeamarina@yahoo.com

Durata cursului
 3-4 h (sigur ne vom mai intindem la discutii, placerea este a noastra a tuturor).
Surprizele
O vom avea printre noi pe Ligia Pop prin intermediul celor trei minuni de carti ale ei, pe care desigur le puteti rasfoi si cumpara: http://ligiapop.com
Alte cateva materiale informative, si saculetii pentru strecurat laptele.
Sigur va fi alaturi de noi si Mnoela cu ale sale cosmetice vegetale hand made http://www.mnoela.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu