joi, 2 februarie 2012

Impresii despre Cursul cu Nr. 2 de Hrana Vie (fara foc), Rm. Valcea 29.01.2012

Doresc sa-i multumesc in primul rand Ligiei Pop, care cu amabilitate mi-a postat anuntul acestui curs pe saitul ei http://ligiapop.com/, si cu atata prietenie m-a sunat de cateva ori, chiar in momente cand aveam nevoie de incurajari. In plus,  Ligia mi-a lansat cu incredere invitatia de a participa la Editia a 4-a a Targului Raw Generation din 25 martie 2012, in cadrul workshopului de la ora 16 "Sa invatam sa gatim raw cu Marina" http://www.rawgenerationexpo.com/.
 

Cu mare, mare drag le multumesc si participantilor la acest al doilea Curs. M-a bucurat enorm faptul ca ne-am putut strange laolalta 16 valceni, dintre care 3 familii, (cu jumatea lui George ar fi 4 familii, felicitari jumatatii tale George) cu experienta in ale hranei raw. Prezenta dr Preotescu si a dr Cazan ne-a facut parca sa prindem si mai mult curaj pe acest drum care uneori poate fi "clasificat" nu tocmai potrivit de cei din jurul nostru. Sunt convinsa ca, pe parcursul acestui nou an vom avea si mai multi valceni care vor ingrosa randurile simpatizantilor si adeptilor acestui stil de viata (sau viata cu stil cum imi place mie sa spun).
Mai cred, ca pana in vara, vom reusi sa facem si noi prima intalnire a Clubului Raw Rm Valcea cu toti prietenii acestui Club.
Nu in ultimul rand doresc sa-i multumesc lui Claudiu Lica pentru ca m-a asistat cu Storcatorul Omega, un multifunctional care a facut multe lucruri bune: a tocat, a facut suc, faina si  ulei de susan http://www.eujuicers.ro/ro
Multumiri si lui Betty Nutu, care ne-a adus multa Apa Vidra, si s-a ocupat de servirea bucatelor http://www.facebook.com/pages/Apa-Vidra/235875056494899. Betty asteptam si restul pozelor.

La mai mare si la mai multa sanatate.
In cinstea acestui al doilea Curs, azi 3 .02.2012, ora 17, voi fi la VTV, in cadrul emisiunii Sanatatea azi, unde realizatoarea Daniela Stefanescu se va bucura in direct de cateva bucate alese pe stilul raw.

3 comentarii: